Sziasztok Lányok
Volt ma egy több mint kellemes élményem és gondoltam megosztom veletek.
Szóval: autóztam épp. Nem több, egy pillanat erejéig, egy buszmegállóban megpillantottam egy lány. Csizma és térdközépig érő szoknya volt rajta.
Annyira felkavaróan vonzó, annyira nőies és szexi volt!!!
Nem emlékszem a hajára, az ábrázatára! Csak arra ahogyan egy pillanatra, a vékonyharisnyás lába kivillant a szoknya alól!
Akkor és ott egy meztelen Nő nem lett volna ilyen hatással rám!
Szép látvány a nadrágban feszülő Női fenék, de ezt az érzést még nem váltotta ki belőlem!
Ilyen szép le írást rég olvastam
Mintha regénybe illő lenne
Sziasztok Lányok
Volt ma egy több mint kellemes élményem és gondoltam megosztom veletek.
Szóval: autóztam épp. Nem több, egy pillanat erejéig, egy buszmegállóban megpillantottam egy lány. Csizma és térdközépig érő szoknya volt rajta.
Annyira felkavaróan vonzó, annyira nőies és szexi volt!!!
Nem emlékszem a hajára, az ábrázatára! Csak arra ahogyan egy pillanatra, a vékonyharisnyás lába kivillant a szoknya alól!
Akkor és ott egy meztelen Nő nem lett volna ilyen hatással rám!
Szép látvány a nadrágban feszülő Női fenék, de ezt az érzést még nem váltotta ki belőlem!
Hát... bevallom... én voltam... Csak nem vetted észre a szoknya és a csizma között, hogy a kivillanó "vékonyharisnyás" lábam párducmintás, macskás..., csacskamacskás... Nézd csak meg itt a képemet a nevem mellett..., az a formás macskapopsi...
A legolcsóbb módja a megjelenés javításának: egy mosoly
Hát... bevallom... én voltam... Csak nem vetted észre a szoknya és a csizma között, hogy a kivillanó "vékonyharisnyás" lábam párducmintás, macskás..., csacskamacskás... Nézd csak meg itt a képemet a nevem mellett..., az a formás macskapopsi...
Az nem lehet Drága! Én a cicákat messziről kiszagolom!
Könyvjelzők