Szavazás eredménye: Bátrak vagyunk avagy vakok?

Szavazó
36. Ezen a szavazáson nem szavazhatsz
  • Bízom magamban és a védőangyalomban!

8 22.22%
  • Aggódom!

3 8.33%
  • Természetesnek veszem a motrozást!

13 36.11%
  • Félek!

1 2.78%
  • Egy test egy lélek vagyunk motrozás közben!

11 30.56%
  • Rettegek!

1 2.78%
  • Tűzön-vízen át megyünk!

4 11.11%
  • Élvezem mint a szexet!

13 36.11%
  • Stresszoldás nekem a motrozás!

9 25.00%
A szavazáson egyszerre több választ is adhatsz.
+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 7 123456 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 70

Téma: Bátor-e a bátor?

Zöld Piszok logója
    Zöld Piszok jelenleg nem elérhető A CsamClub legzöldebb seggű téli fotósa Zöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Aug
    Hol
    pösti vagyok
    Üzenet
    10,521
    Blog bejegyzés
    22
    Kép
    190
    Hírnév szint
    124

Bátor-e a bátor?

Persze itt most nem arról van szó, hogy ki mennyire bátor vagy vagány hanem arról, hogy ki miként érzi magát motoron!
    Itt Kill és én most nem számítunk!
    Csak azok véleményére vagyok kíváncsi akik vagy még kezdők vagy még úgy gondolják, hogy nem elég magabiztosak!
    Illetve azok is nyugodtan írhatnak akik már nem kezdők, tapasztalatot, jótanácsot, egyebet!
    Azért is kell erről beszélni mert a közelmúltban szokás lett megint az eltaknyolás ami lelki (pszichés) okokra vezethető vissza!
    Tehát ezeket a dolgokat meg kéne beszélni mert okos ember a más kárából tanul!
    (arról, hogy Moncsi normális-e most nem indítok szavazást )

Egyszerre többre is lehet szavazni!
    Jobbára ártalmatlan!

killecske logója
    killecske jelenleg nem elérhető Motoros killecske látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2008 Jul
    Hol
    vidék:D
    Üzenet
    1,742
    Blog bejegyzés
    7
    Kép
    58
    Hírnév szint
    27
    Ha valaki elesik,az nem azért van mert épp felcseszték vagy depis,simán,más vagy önhibából(rutintalanság,nem odafigyelés ilyenek)történik,vagy ritka esetben a motor hibája miatt(első defekt,besül a dugó,beáll a főtengely,elszakad a lánc és felcsavarodik,egyebek).Mindenki állandoan azt mondja(ami szerintem baromság)hogy a motoron megszűnik minden rossz,és csak a jó marad...akkor mért lenne pszichés ok az esés?Persze megeshet,hogy irányjelzés nélkül vátoztat egy autos kolega sávot,téged zavarva,és a nagy Qrva anyázás közepette pofára esel
    Throw my life away for a dream that won't come true...

Zöld Piszok logója
    Zöld Piszok jelenleg nem elérhető A CsamClub legzöldebb seggű téli fotósa Zöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Aug
    Hol
    pösti vagyok
    Üzenet
    10,521
    Blog bejegyzés
    22
    Kép
    190
    Hírnév szint
    124
    Idézet Eredeti szerző killecske Üzenet megjelenítése
    Ha valaki elesik,az nem azért van mert épp felcseszték vagy depis,simán,más vagy önhibából(rutintalanság,nem odafigyelés ilyenek)történik,
    Ha az illető nincs megfelelő lelki állapotban akkor könnyen hibázik!
    És ha kanyarban kicsit elkalandozik akkor persze, hogy megy a bokorba!
    Ezt konkrétan magamon tapasztaltam pályázás közben!
    Ha kicsit nem oda figyelek hanem máshová akkor megyek a bukótérbe!
    Jobbára ártalmatlan!

killecske logója
    killecske jelenleg nem elérhető Motoros killecske látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2008 Jul
    Hol
    vidék:D
    Üzenet
    1,742
    Blog bejegyzés
    7
    Kép
    58
    Hírnév szint
    27
    jó de a csjok nem stírölik a csajokat a pálya szélén
    Throw my life away for a dream that won't come true...

Zöld Piszok logója
    Regisztrált
    2008 Aug
    Hol
    pösti vagyok
    Üzenet
    10,521
    Blog bejegyzés
    22
    Kép
    190
    Hírnév szint
    124
    Ezt nem tudtam!
    Jobbára ártalmatlan!

lököttke logója
    lököttke jelenleg nem elérhető Easy Rider lököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2007 Aug
    Hol
    valahol
    Üzenet
    4,318
    Blog bejegyzés
    11
    Kép
    82
    Hírnév szint
    0
    Ezt nem is tudttam hogy pszihés oka lehet a taknyolásaimnak Én még mindíg zöld fülű kezdőnek érzem magam. Néha izgulok indulás előtt, de ahogy el indulok meg szünik minden. Kényelmes tempómba megyek ami meg nyugtat engem. Már annyira bátorka vagyok néha hogy túránál rá pillantok a tájra. Előzgetek a városba. De 1-1 hibánál azért el godolkodom... Ej ej löksi azért figyelj jobban ezt a és ezt a hibát még korigálni kell.

macs logója
    macs jelenleg nem elérhető Segédmotoros macs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2007 Jun
    Hol
    Cegléd
    Üzenet
    920
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    31
    Hírnév szint
    28
    A vizsgám óta nem motoroztam, mert nincs mivel. Ha majd lesz, eleinte biztos agyon fogom aggódni magam, hogy már biztos el is felejtettem mindent. De szerintem gyorsan bele fogok jönni, és csak az élvezet marad. De ez a nagyon távoli jövő zenéje.
    Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!

moncsi manó logója
    moncsi manó jelenleg nem elérhető Segédmotoros moncsi manó van mire büszke legyenmoncsi manó van mire büszke legyen
    Regisztrált
    2009 Aug
    Üzenet
    798
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    53
    Hírnév szint
    15
    Idézet Eredeti szerző Zöld Piszok Üzenet megjelenítése
    Persze itt most nem arról van szó, hogy ki mennyire bátor vagy vagány hanem arról, hogy ki miként érzi magát motoron!
    Itt Kill és én most nem számítunk!
    Csak azok véleményére vagyok kíváncsi akik vagy még kezdők vagy még úgy gondolják, hogy nem elég magabiztosak!
    Illetve azok is nyugodtan írhatnak akik már nem kezdők, tapasztalatot, jótanácsot, egyebet!
    Azért is kell erről beszélni mert a közelmúltban szokás lett megint az eltaknyolás ami lelki (pszichés) okokra vezethető vissza!
    Tehát ezeket a dolgokat meg kéne beszélni mert okos ember a más kárából tanul!
    (arról, hogy Moncsi normális-e most nem indítok szavazást )

Egyszerre többre is lehet szavazni!

Köszönöm....,igazán kedves tőled!!!

moncsi manó logója
    moncsi manó jelenleg nem elérhető Segédmotoros moncsi manó van mire büszke legyenmoncsi manó van mire büszke legyen
    Regisztrált
    2009 Aug
    Üzenet
    798
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    53
    Hírnév szint
    15
    bár én nem motorozom....,max csak utasként,de sok motoros ismerősöm van és szerintem sok mindentől el lehet esni...
    az sem jó ha valaki túl magabiztos,de az sem ha túl parás....ha már a lelkiségből adódó esésekről beszélünk....., ez kiszámíthatatlan akár csak az élet....

johanna logója
    johanna jelenleg nem elérhető Motoros johanna pompás jövő áll előttejohanna pompás jövő áll előtte
    Regisztrált
    2008 Jun
    Hol
    Unalomfalva
    Üzenet
    1,128
    Blog bejegyzés
    5
    Kép
    173
    Hírnév szint
    22
    A motorozás csodálatos,és veszélyes.Az oktatom mondta mindig"ésszel húzzátok a
    gázt"igaza van. Rossz passzban motorra ültem ,azt hiszem a" fentiek" segítetek hogy megúsztam. Tapasztalat nélkül szerpentin csúszós út nem is szeretek rá gondolni.Azóta megtanultam a leckét.Ma már van egy pici rutinom.Sokat gurulok egyedül,és megnőtt az önbizalmam.Már néha vagánykodom egy kicsit.
    "Sose száguldj gyorsabban,mint ahogy az őrangyalod repülni tud"

+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 7 123456 ... UtolsóUtolsó

Hasonló témák

1. [csajokamotoron] Tünde a sivatag bátor harcosa
    nana által, fórum: Motoros hírek a Csajokamotoron.hu-ról
    Válasz: 2
    Utolsó üzenet: 2009.02.03., 10:57

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat